Paspop.nl Goedkope mode kleding winkels Damesmode
Damesmode Dameskleding
Herenmode
Herenmode Herenkleding
Meisjeskleding
Meisjeskleding Kinderkleding
Jongenskleding
Jongenskleding Kinderkleding
Babykleertjes
Babykleertjes Babykleding
Positiemode
Zwangerschapskleding Positiekleding
Bruidsmode
Bruidskleding Bruidsmode
Tienerkleding
Tienerkleding Tienermode
  Schoenen
Schoenen Laarzen
Tassen
Tassen Handtassen
Lingerie
Lingerie Ondergoed
Sportkleding
Sportkleding Sportwinkels
Zwemkleding
Zwemkleding Badmode
Kostuums
Dameskostuums Damespakken
Accessoires
Mode accessoires Kledingitems
Sieraden
Sieraden Juwelen

Goedkope klompen winkels

Traditionele houten klompen of moderne hippe clogs online kopen

Klompen zijn online te koop in alle soorten en maten. Traditionele houten klompen, moderne klompen van leer of modieuze klompschoenen en clogs. De crocs zijn helemaal een populaire schoenklomp geworden. Niet alleen voor verpleegsters in de zorg, maar er zijn volop vrolijke crocs voor dames, heren en kinderen. Leuke kinderschenen crocs kun je online bestellen tegen lage prijzen. Ook traditionele gele klompen, zwarte leren klompen met een stalen neus of leuke schoenklompjes voor de modebeuwste vrouw.


Paspop.nl > Schoenen > Klompen en Clogs winkels

Navigatie

Online Klompen / Clogs Winkels

 

Clogs

Klompschoenen worden ook wel clogs genoemd. Dit omdat klompen in het Engels clogs heten. Er zijn ook kinder clogs, clogs in kleinere maten voor kinderen.

Kijk bij Otto voor leuke klompschoenen en clogs voor vrouwen

 

Heren klompen

 

Traditionele houten klompen

De bekende gele houten klompen, wit of met fries motief kun je goedkoop online bestellen.

De moderne klompschoenen zijn allemaal gebaseerd op de oerhollandse houten klomp.

 

Crocs

Ideaal voor verzorgend personeel in de zorg zijn de hippe eigentijdse dames klompen, crocs, te koop in de volgende crocs winkels.

Er zijn ook leuke kinder crocs te koop in mooie felle kleuren voor de zomer. Kinderen en crocs zijn een goede combinatie, omdat ze dol zijn op de felle kleuren en het draag gemak.

 
Klompschoenen kopen?

Klompschoenen is een relatief nieuwe vorm schoeisel, maar toch ook weer niet. Klompen zijn waarschijnlijk een van de oudste soort 'schoenen' ter wereld. Denk hierbij aan de traditionele houten klompen waar Nederland zo om bekend staat. Zowel gedragen door mannen als vrouwen op de boerderij is dit houten schoeisel kenmerkend voor Nederland.

Later werden deze klompen ook van leer gemaakt en werden leren klompen comfortabeler om te dragen. Hier komt de eerste link naar klompschoenen. Want klompschoenen zijn eigenlijk niets meer dan bewerkte klompen met een fashionable motief.

Het dragen van klompschoenen is nu niet alleen maar voorbehouden aan boeren en tuinders met hun houten schoeisel (of leren klompen voor op de boerderij), maar ook de hipste vrouwen in de hipste steden lopen met klompschoenen. Het zijn echter juist wel alleen de vrouwen die deze klompschoenen dragen, mannen houden het meer bij het traditionele model klompen.

Klompschoenen kun je ook online kopen. En als je niet meteen kant en klare klompschoenen kunt kopen, kun je misschien wel traditionele klompen kopen en daar je eigen klompschoenen van maken!

 
 

 

Leren klompen en houten klompschoenen kopen

Op deze pagina vindt u allerlei online winkels met klompen, clogs en kleppers. Leren klompen en houten klompschoenen zijn belangrijk in sommige branches zoals de bouw, landbouw en tuinbouw, maar ook in ziekenhuizen dragen zusters en verpleegsters vaak klomp schoentjes. Birckenstock is een bekend schoenen merk dat ook birki klompen verkoopt.

Traditionele houten klompen

Klompschoenen kopen kan in de Online Klompen Winkels. Een mooie houten klepper die het kenmerkende kleppende geluid op de straatstenen en tegels maakt. Van die mooie houten ouderwetse klompen, maar tegenwoordig zijn er ook moderne clogs en klompschoenen met deisng voor moderne hippe vrouwen. Leuke Schoenen met Klomphakken, Klomphakjes, houten klompjes, Wooden Clogs, Houten Clogs maar ook kunststof croqs voor in een ziekenhuis of crocs klompen voor in de zorg., Bedrukte Klompen Winkeltjes en meer.


 

Verkeerde links rapporteren   Nieuwe links aanmelden   Kledingwinkels Voeg toe aan Favorieten